Kefir wysokobiałkowy to kolejny proteinowy produkt dostępny na rynku. Zawartość białka to 4,8g w 100g, czyli więcej o 1,4g niż w wersji standardowej (3,4 g białka w 100g). W przeliczeniu na butelkę to 20g w proteinowym vs. 14g w produkcie standardowym. 🧐 Ta różnica może okazać się istotna, zwłaszcza w przypadku osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko. 😊👌
Kontakt:
- 570 151 748
mgr Katarzyna Konieczna (Niedbała)
OPINIA PACJENTA: Mimo, że rozpoczęłam dietę w dość trudnym czasie związanym z epidemią to bardzo chciałabym polecić Panią Kasię. Posiłki są szybkie, smaczne, obfite, a ich przygotowanie nie stanowi problemu nawet przy dwójce dzieci. Czuję się bardzo dobrze. Cieszę się, że zdecydowałam się na ...
Twój komentarz